Sunday 16 September 2012

Wat zijn de grondbeginselen van Baden

Stasis dermatitis te zien als rode, geïrriteerde huid op de onderbenen en wordt vaak geassocieerd met problemen met de bloedsomloop.
Dermatitis kunnen korte termijn (acuut) of langdurig (chronisch). Acute dermatitis verschijnt meestal als een rode huiduitslag, die kan worden blaren of gezwollen. Wanneer de dermatitis chronisch wordt, kan de huid verdikt, ruw en donkerder dan de omringende huid te worden als gevolg van langdurige krabben.

De belangrijkste behandeling voor de droge huid is terug te zetten water in. De beste manier om er vocht in de huid is te kort weken in een bad of douche en onmiddellijk daarna hydrateren.
Het gebruik van een effectieve moisturizer verschillende keren per dag verbetert de hydratatie van de huid en barrièrefunctie. Moisturizer moet worden toegepast op de handen bij elke keer gewassen of in contact met water.
Het doel van het baden en hydraterende is om te helpen de huid te genezen. Het herstel van de huid, is het noodzakelijk om waterverlies te verlagen.
U kunt profiteren van de zwem-en vochtinbrengende 's avonds vlak voor het naar bed gaan. U bent waarschijnlijk niet verder uitdrogen of irriteren je huid tijdens het slapen, zodat het water kan grondiger worden geabsorbeerd in de huid.
Als je handeczeem, kunt u profiteren van het weken uw handen in het water, het aanbrengen van een vochtinbrengende crème (bij voorkeur een zalf) en eventuele presc, en op zuiver katoenen handschoenen voor het slapen gaan.
Wind, lage luchtvochtigheid, lage temperaturen, overmatig wassen zonder gebruik van moisturizers, en het gebruik van harde, drogen zeep kunnen allemaal leiden tot droge huid en verergeren eczeem.
Huidverzorging kan het effect van geneesmiddelen op recept en kan voorkomen of minimaliseren van de ernst van eczeem terugval.
Wat zijn de grondbeginselen van Baden & Moisturizing?

Ga dan minimaal een BAD OF DOUCHE PER DAG. Gebruik warm, niet heet, water gedurende minstens 10 tot 15 minuten. Vermijd schrobben van uw huid met een washandje.
Gebruik een zachte wastablet of was, geen zeep. Tijdens een ernstige flare, kunt u ervoor kiezen om het gebruik van poets om mogelijke fastest acne cure irritatie te voorkomen beperken.
Terwijl uw huid nog vochtig is (binnen drie minuten na het nemen van een bad of douche), van toepassing de bijzondere huid medicijnen voorgeschreven voor u en vervolgens royaal een vochtinbrengende crème. Dit zal verzegelen in het water en maken de huid minder droog en jeukerig.
Zorg ervoor dat u speciale huid MEDICATIE van toepassing op gebieden die getroffen zijn met ECZEEM VOORDAT hidratatie. De meest voorkomende huid medicijnen die worden gebruikt om de huid ontstekingen te behandelen zijn recept en zonder recept topische steroïden of recept actuele immunomodulatoren (TIMS). Zorg ervoor dat u deze medicijnen te gebruiken zoals aangegeven. Vergeet niet dat TIMS kan steken indien toegepast op natte huid, dus breng een dunne laag aan de getroffen gebieden alleen.
ZORG ERVOOR DAT MOISTURIZER van toepassing op alle gebieden van uw huid of het is of niet is behandeld met medicijnen. Specifieke occlusieven of moisturizers kan individueel worden aanbevolen voor u.
Moisturizers zijn beschikbaar in vele vormen. Crèmes en zalven zijn voordeliger dan lotions. Vaseline is een goede voorbereiding occlusief te verzegelen in het water, maar, want het bevat geen water het werkt het beste na een inweken bad.

No comments:

Post a Comment