Saturday 29 September 2012

Godkendt til behandling af mennesker

Godkendt til behandling af mennesker med svær easy ways to clear acne fast acne. Typisk for at opnå den bedste chance for langsigtet acne remission, læger rådes til at ordinere patienterne relativt høje doser af Accutane. Forskere har offentliggjort to undersøgelser i de seneste to år forsøgt at måle, om folk med mild til moderat acne kan opnå lignende langsigtet eftergivelse af acne med lavere doser af Accutane, og dermed opnå samme succes med lavere bivirkninger.

Undersøgelse 1: Italienske forskere kigget på 150 mennesker med "mild til moderat acne," selv om de fleste af dem (114) blev anset for Den gennemsnitlige person kun modtaget omkring 3/4 af den mængde Accutane, der normalt ordineres "moderat".. Efter to år havde kun 13 personer tilbagefald, som kommer til 9,35%, en meget god tilbagefald sats, selv sammenlignet med høje doser af Accutane på tværs af almindelige befolkning. Bemærk: Efter deres Accutane var naturligvis de mennesker i denne undersøgelse og derefter sætte på 1 helt år af topisk adapalen terapi, som noget forvirrer resultaterne af undersøgelsen.

Acne ar opstår, når pletter bliver betændte eller ikke heler ordentligt. De er meget almindelige, men du skal vide, at der er forholdsregler, du kan tage for at forebygge acne ar og behandlinger til rådighed, der kan reducere deres udseende.

Typer af acne ar

Der findes mange typer af acne ar. De største kategorier kaldes atrofisk eller hypertrofisk henviser til vævstab eller overskydende væv hhv. Atrofisk ar er mere almindelige og omfatter pigmenterede ar, ice pick ar, rullende ar, og Boxcar ar. Et af de mest almindeligt forekommende er ice pick ar, som er karakteriseret ved dybe smalle gruber. Rolling ar skabe en bølge udseende på hudens overflade på grund af deres brede og lavvandede karakter. Boxcar ar har kantede, veldefinerede kanter og er sædvanligvis påvirker kinder og templer. Hypertrofiske ar er skabt på grund af overskydende collagen under sårhelingsprocessen. De er tykke rejst ar, der forbliver inden for grænserne af såret. Keloide ar er teknisk set en form for hypertrofisk, men de adskiller sig i den kendsgerning, at de fortsat gradvis vokser uden for det oprindelige sårstedet. Acne ar er anderledes end normale ar, der forekommer under sårheling, fordi de er bundet ned og trykket i vores hud. Acne sår opstår fra inflammation i dermis forårsager arret at udvikle sig inden i huden, snarere end på overfladen. Dette gør acne ardannelse vanskeligere at forbedre.

Natural Acne Scar Behandling

Der findes mange metoder til rådighed til at reducere acne ar og deres udseende. Disse er dermabrasion, kemiske peelinger og laser resurfacing. Men vi foreslå noget mere naturligt, mere komfortabel og lettere end nogensinde. Her vil vi fortælle dig om den bedste creme til acne ar og hvad det indeholder, at andre behandlinger ikke gør.

Nogen snublede på en organisk serum, der siden er blevet undersøgt og har vist sig at have et stort potentiale. En forbindelse, der produceres af den fælles brun haven snegl har vist forbløffende regenererende egenskaber og er begyndt at dukke op i visse naturlige acne cremer. Dette serum har vist sig at være yderst effektive i studeret udført af forskellige universiteter og Dermatology Centers.

Sådan fungerer det Hvis du er på udkig efter den mest skånsomme måde at slippe af med acne ar, så prøv en acne ar cremer. Alligevel effektiviteten af ​​disse produkter afhænger i høj grad deres ingredienser.

No comments:

Post a Comment