Saturday 29 September 2012

Collageen zijn clear acne essentieel

Hoe het werkt Als u op zoek bent naar de zachtste manier om zich te ontdoen van acne littekens, probeer dan een acne litteken crèmes. Niettemin de doeltreffendheid van deze producten hangt grotendeels van hun ingrediënten.

Ingrediënten die boost collageen zijn clear acne essentieel voor alle soorten litteken crème. Blijf uit de buurt van producten die collageen bevatten collageen moleculen te groot zijn om de huid binnen te dringen. Andere belangrijke ingrediënten die moet worden weergegeven in elke acne litteken crème zijn koper peptiden, vitamine C, en de belangrijkste aminozuren.

Slak serum en rozenbottel olie zijn twee componenten die helpen bij het oplossen littekenweefsel en het bevorderen van de productie van gezonde huid. Slak serum is een grote bondgenoot tegen littekens omdat het een complexe combinatie van co-enzymen, peptiden, enzymen en andere moleculen. Deze mix van componenten helpt bij het verwijderen dode huidcellen door het breken van hen neer in aminozuren voor eenvoudiger eliminatie.

Rose hip zaad olie bevat een hoog gehalte aan vitamine C, vitamine A, en essentiële vetzuren die samen kunnen werken om littekenweefsel te verwijderen en het genereren van nieuw weefsel te versterken.

Rose hip olie kan worden gebruikt in de olie vorm of het kan worden gevonden in verschillende huidverzorgingsproducten inclusief litteken crèmes. Slak serum, daarentegen, is alleen mogelijk in een acne litteken crème en huidverzorgingsproducten.

Acne Scar Removal Opties

Litteken crèmes zijn vrij werking tegen acne littekens, echter, kunnen zij niet snel genoeg werken voor uw verwachtingen. In dit geval, als je wilt snellere manier om zich te ontdoen van acne littekens dan zul je nodig hebt om jezelf te onderwerpen aan meer invasieve behandelingen zoals dermabrasie, chemische peelings, en chirurgie.

Dermabrasie lijkt op een chemische peeling, behalve dat in plaats van chemische stoffen schuren kristallen gebruikt verwijderen de buitenste huidlaag. Er zijn zachte en harde dermabrasie behandelingen. De intensiteiten van elke behandeling zal afhangen van het type kristallen gebruikt.

Anesthesie en pijn medicatie nodig zijn. Downtime is ongeveer 2 weken. Mogelijk moet u ook de opeenvolgende sessie als uw littekens zijn diep.

Chemische peelings verwijderen huidlagen met het gebruik van verschillende chemicaliën. De schil u besluit ondergaan kan variëren van oppervlakkige, medium of diepe, afhankelijk van de chemicaliën die worden gebruikt. De omvang van de schade die u wilt behandelen zal helpen bepalen welke peeling het beste is voor jou.

No comments:

Post a Comment