Sunday 16 September 2012

Asteatotic dermatitis Deze vorm van dermatitis

Eczeem en dermatitis zijn vergelijkbaar termen die worden gebruikt om een ​​jeukende huiduitslag beschrijven met ontstoken huid.
De symptomen kunnen in ernst variëren van lichte jeuk en roodheid tot ernstige blaarvorming en gebarsten huid.
Er zijn vele soorten van dermatosen die kunnen worden gecategoriseerd door:
de locatie van de uitslag. Bijvoorbeeld, dermatitis aan de handen die als zodanig worden aangeduid als "handeczeem"
de verschijning van de uitslag. Bijvoorbeeld de term "discoïde eczeem" beschrijft een soort fo eczeem met munt-vormige laesies.
de onderliggende oorzaak van de huiduitslag. Zo, allergische contact dermatitis is door de huid in contact komt met iets dat een allergische reactie veroorzaakt.
Soorten Eczeem

Enkele van de meest voorkomende vormen van dermatitis (eczeem) omvatten het volgende:
Atopische dermatitis. Atopische dermatitis is de meest voorkomende vorm van eczeem. Het beschrijft de droge, gevoelige huid geassocieerd met allergieën en astma die de neiging heeft om te worden overgenomen. Het is gebruikelijk bij zuigelingen en peuters die kunnen "groeien uit het" door de school leeftijd. Matige tot ernstige gevallen is een permanente verwerking en juiste huidverzorging naar exacerbaties te voorkomen.
Asteatotic dermatitis Deze vorm van dermatitis wordt veroorzaakt door een droge huid, vooral op de onderbenen van ouderen. Dit is te wijten aan een vermindering van sebum, een natuurlijke olie in huid die normaal beschermt en hydrateert de huid.
Contact dermatitis. Contact dermatitis is een gelokaliseerde huidreactie op een allergeen of irriterende, waardoor roodheid, ontsteking en intense jeuk.
Dyshidrotisch dermatitis. Dyshidrotisch eczeem, ook wel pompholyx of vesiculaire hand / voet dermatitis, veroorzaakt kleine, intens jeukende Clear up Acne Naturally blaasjes te vormen op de palmen van de handen of voetzolen.
Nummular dermatitis. Nummular eczeem is te herkennen aan munt-vormige vlekken van geïrriteerde huid, die zich soms na een huid letsel of insectenbeet.
Seborrheic dermatitis. Seborrheic dermatitis wordt ook wel "cradle cap" bij pasgeborenen. Deze uitslag verschijnt meestal op de hoofdhuid, achter de oren, of op het gezicht en is herkenbaar aan wasachtig, gelig, schilferige plekken op de huid.

No comments:

Post a Comment