Saturday 29 September 2012

Helix aspersa Muller

Helix aspersa Muller, jak je formálně clear up bad acne fast známý, pracuje hluboko v kůži což je zvláště účinná při léčbě a snížení jizvy po akné. To reguluje produkci fibroblastů v dermis, aby se zabránilo nadměrné kolagenu během léčení, aby se zabránilo snížení a hypertrofických jizev a keloidů. To také zvyšuje buněčnou komunikaci, aby tělo rozpoznat a rozebrat poškozené kožní buňky. Rozpouštění dysfunkčních buněk zbaví přebytečné tkáně jizvy nad a pod povrchem kůže na kontrolu a snižování hypertrofických jizev, atrofické jizvy, a nekrotické tkáně. Toto členění buněk produkuje amino kyseliny a další součásti, které jsou schopny regenerovat zdravé kožní buňky. Navíc, Helix aspersa Muller posiluje extracelulární vazby zlepšení pokožky sílu, stejně jako stimuluje glykosaminoglykan výrobu hluboce hydratují a udržují zdravou kůži během hojivého procesu. Jeho vlastnosti jako anti-pobuřující, antioxidační a anti-svědění zástupce způsobit hojení jizev zkušenost být bezpečné, jednoduché a bez nepohodlí, na rozdíl od jiných nepřirozených nebo chirurgické možnosti.

Tato nová složka nám dal vynikající řešení pro léčbu jizev snížení. Je samozřejmé, že nejlepší akné jizvy krém je ten, který obsahuje Helix aspersa Muller, přísada ukázaný obnovit kožní buňky a rozpustit přebytečné tkáně stejně jako ochranu a hydratují pokožku.

Najít perfektní akné jizvy produkt s přírodních ingrediencí. Toto akné jizvy léčba přesahuje jiných procedur, to není jen vyhladit jizvy, ale také hydratuje, detoxikuje a zanechává pleť jasný a lepší.

Studie 2: V této studii, korejských Vědci studovali 60 lidí s "mírným" akné. Tito lidé byli stejně buď konvenční léčbu, low-dávkami, nebo intermitentní léčba (1 týden z každého měsíce). Ačkoli množství studovaných lidí byl malý, a proto musíme brát tyto výsledky méně vážně než větších studií, výsledky byly podobné mezi lidmi, kteří se konvenční a nízké dávky léčby. Jeden rok po ukončení léčby byla přerušena, 2 z 16 lidí v konvenční skupiny a 3 z 17 lidí v nízké dávce relapsu skupiny. Poznámka: Lidé na přerušované léčby ne spravedlivé zdaleka tak dobře. Více než polovina z těchto pacientů relapsem.

To, co jsem se z toho: Jako obvykle, je další výzkum zapotřebí na toto téma. Nicméně z toho, co tito výzkumníci vidí, tak dlouho, dokud někdo není trpící těžkou akné, mohou být schopni se dostat pryč s méně Accutane, a tak trpí nižší výskyt nežádoucích účinků. Budu vás průběžně, jak další výzkum na toto téma přijde na světlo. Jako vždy, mějte diskutovat své vlastní osobní zkušenosti s Accutane na messageboards, takže můžeme sledovat spolu s konkrétním dávkování a výsledky.

No comments:

Post a Comment