Saturday 29 September 2012

aby bylo clear up acne fast easy

schválen k léčbě lidí s těžkým akné. Typicky, aby bylo clear up acne fast easy dosaženo co nejlepší šanci na dlouhodobé akné prominutí, jsou lékaři doporučeno předepisovat pacientům relativně vysoké dávky Accutane. Výzkumní pracovníci zveřejnili dvě studie v posledních dvou letech, které se snaží, aby zjistily, zda se lidé s mírnou až střední akné lze dosáhnout podobného dlouhodobé remisi akné s nižšími dávkami Accutane, a tak dosáhnout podobného úspěchu s nižšími vedlejšími účinky.

Studie 1: italští výzkumníci se podíval na 150 lidí s "mírnou až středně těžkou akné," i když většina z nich (114) byly považovány za průměrný člověk obdržel pouze kolem 3/4 výše Accutane, který se běžně předepsaným "umírněný.". Po dvou letech, jen 13 lidí relabovali, která přijde na 9,35%, velmi dobrý poměr relapsů, i když ve srovnání s vysokými dávkami Accutane v celé populaci. Poznámka: Po jejich Accutane Samozřejmě, že lidé v této studii byly pak dal na 1 celý rok lokální adapalene terapie, která poněkud mátlo výsledky studie.

Jizvy po akné dochází, když skvrny zanítit, nebo se nehojí správně. Oni jsou velmi časté, ale měli byste vědět, že existují opatření, která můžete podniknout, aby se zabránilo akné jizvy a ošetření jsou k dispozici, které mohou výrazně snížit jejich vzhled.

Typy jizev po akné

Existuje mnoho typů akné jizvy. Největší kategorií jsou tzv. atrofické nebo hypertrofické odkazem na ztrátě tkání či nadměrné tkáně, resp. Atrofické jizvy jsou více obyčejné a zahrnují pigmentové jizvy, jizvy cepín, válcování jizvy, a dobytčáku jizvy. Jedním z nejčastěji se vyskytující jsou jizvy cepín, které se vyznačují hlubokými úzkými jam. Rolling jizvy vyvolal vlnu jako vzhled na povrchu kůže kvůli jejich široké a mělké charakteru. Boxcar jizvy mají hranaté, dobře definované okraje a obvykle vliv na líce nebo chrámy. Hypertrofické jizvy jsou vytvořeny z důvodu nadměrné kolagenu v průběhu procesu hojení. Jsou pevné vznesené jizvy, které zůstávají v mezích rány. Keloidní jizvy jsou technicky typ hypertrofických, avšak liší se v tom, že se i nadále postupně roste mimo původní rány. Jizvy po akné jsou jiné, než běžné jizvy, které se vyskytují v průběhu hojení ran, protože jsou vázány na zem a depresi v naší kůži. Akné rány dochází z zánětu v dermis způsobuje jizva vyvinout v kůži, spíše než na povrchu. Díky tomu je akné obtížnější zlepšit.

Přírodní Akné Scar léčba

Existuje mnoho dostupných metod pro snížení jizvy po akné a jejich vzhled. Jedná se o dermabraze, chemický peeling a laser resurfacing. Nicméně, navrhujeme něco přirozenější, pohodlnější a jednodušší než kdy předtím. Zde budeme vyprávět vám o nejlepší krém pro jizev po akné a co obsahuje, že jiné typy léčby ne.

Někdo narazil na organické sérum, které se od té doby studoval a se ukázala mít velký potenciál. Látka vytvářená společným hnědé hlemýžď ​​zahradní ukázaly úžasné regenerační vlastnosti a začalo projevovat v některých přírodních akné krémy. Toto sérum bylo zjištěno, že je velmi účinný při zkoumaných provádí různými univerzitami a dermatologii center.

No comments:

Post a Comment