Saturday 29 September 2012

Snail serum og hyben olie

Ingredienser, boost kollagen er væsentlige for alle typer af ar fløde. Styre fri af produkter, der indeholder collagen som collagenmolekyler er for store til at trænge ind i huden. Andre vigtige ingredienser, der skal vises i alle acne ar fløde er kobber peptider, C-vitamin, og de vigtigste aminosyrer.

Snail serum og hyben olie er to komponenter, der hjælper fast acne treatment opløse arvæv og fremme produktionen af ​​sund hud. Sneglen serum er en stor allieret mod ar, fordi den indeholder en kompleks kombination af co-enzymer, peptider, enzymer og andre molekyler. Denne blanding af komponenter hjælper med at fjerne døde hudceller ved at bryde dem ned i aminosyrer for lettere elimination.

Rose hip frø olie indeholder høje niveauer af vitamin C, vitamin A, og essentielle fedtsyrer, der kan arbejde sammen om at fjerne arvæv og øge dannelsen af ​​nyt væv.

Hyben olie kan anvendes i olieform, eller det kan findes i forskellige hudplejeprodukter, herunder ar cremer. Sneglen serum, derimod, kun kan opnås i en acne ar fløde og andre hudplejeprodukter.

Acne Scar Removal Options

Scar cremer er helt virkning mod acne ar, men de kan ikke arbejde hurtigt nok til dine forventninger. I dette tilfælde, så hvis du vil have hurtigere måde at slippe af med acne ar du bliver nødt til at underkaste dig selv til mere invasive behandlinger, såsom dermabrasion, kemiske peelinger, og kirurgi.

Dermabrasio er meget ligesom en kemisk peeling, bortset fra, at i stedet for kemikalier, bruger slibning krystaller for at fjerne det yderste lag af huden. Der er blide og barske dermabrasio behandlinger. Niveauet af intensiteten af ​​hver behandling vil afhænge af den type krystaller, der benyttes.

Anæstesi og smertestillende medicin er påkrævet. Nedetid er omkring 2 uger. Du kan også brug for successive session, hvis dine ar er dybe.

Kemiske peels fjerne hudlag med anvendelse af forskellige kemikalier. Skrællen man beslutter at undergå kan variere fra overfladiske, medium eller dybe, afhængigt af de kemikalier, der anvendes. Omfanget af skader, du ønsker at behandle, vil hjælpe med at bestemme hvilken skræl er bedst for dig.

Hvis du har svær acne ardannelse, kan det tage mere end én session til behandling med succes. Hvis du har besluttet at forelægge dig selv til en kemisk peeling, så skal du være opmærksom på, at det vil kræve anæstesi, sårpleje, og smertestillende medicin samt et par uger for inddrivelse. Når din hud er helet, skal du anvende en solcreme eller solcreme lotion.

Hvis du beslutter dig for at gennemgå et kirurgisk indgreb, så bliver du nødt til at vælge mellem udskæring og subkutan incision. Excision eller punch excision anvendes til issyl ar mens subkutan incision eller subcision meste anvendes til behandling af rullende ar eller Boxcar ar.

No comments:

Post a Comment