Saturday 29 September 2012

Heaks ravida inimesi

Heaks ravida inimesi, kellel on raske akne. Tavaliselt saavutamiseks fastest acne cure  parim võimalus pikaajalise akne vähendamise, arstid on soovitatav ette näha patsientidele suhteliselt suurtes annustes Accutane. Teadlased on avaldanud kaks uuringut viimase kahe aasta üritab välja selgitada, kas inimesed kerge kuni mõõduka akne võib saavutada sarnaseid pikaajaline vähendamine akne väiksemad kogused Accutane ja seega saavutada samasugune edu madalama kõrvaltoimeid.

Uuring 1: Itaalia Teadlased uurisid 150 inimest koos "Kerge kuni mõõduka akne," kuigi enamik neist (114) loeti "mõõdukad." Keskmine inimene sai ainult umbes 3/4 suuruse Accutane, mis on tavaliselt ette nähtud. Kahe aasta pärast ainult 13 inimest oli retsidiveerunud, mis jõuab 9,35%, väga hea retsidiivide, seda isegi võrreldes suurte annuste Accutane kogu elanikkonnas. Märkus: Pärast oma Accutane muidugi inimesed selles uuringus olid siis pane 1. täisaasta aktuaalne adapalene ravi, mis mõnevõrra segadust uuringu tulemused.

Akne armid tekkida, kui plekid põletik või ei paranenud korralikult. Nad on väga levinud, aga sa peaksid teadma, et on olemas ettevaatusabinõusid saab võtta, et vältida akne armid ja ravi olemas, mis võib oluliselt vähendada nende välimust.

Tüübid Akne armid

Seal on palju liike akne armid. Suurim kategooriad kutsutakse atroofiline või hüpertroofiline viidates kudede kaotus või liigne kude võrra. Atroofiline armid on rohkem levinud ja kuuluvad pigmenteerunud armid, jäänuga armid, jooksva armid, ja boxcar armid. Üks kõige sagedamini esinevaid on jäänuga armid, mida iseloomustab sügav kitsas pits. Rolling armid luua laine nagu välimuse kohta naha pinnale tänu oma laia ja madala iseloomu. Boxcar armid on nurgeline, hästi määratletud servadega ning tavaliselt mõjutada põsed või templid. Hüpertroofiline armid on loodud, sest liigne kollageeni ajal haava paranemise protsessi. Nad on paksud tõstatatud armid, mis jäävad piires haava. Keloid armid on tehniliselt tüüpi hüpertroofiline, aga need erinevad sellest, et nad jätkavad järk-järgult kasvama väljaspool algse haava kohas. Akne armid on teistsugune kui tavaline armid, mis ilmnevad haavade kuna nad on kohustatud maha ja depressioonis jooksul meie naha. Akne haavad tekkida põletik jooksul dermis põhjustab arm areneda naha, mitte pinnal. See muudab akne armistumine raskem parandada.

Looduslik Akne Armide ravi

Seal on palju meetodeid, et vähendada akne armid ja nende välimust. Need on Naha lihvimine, keemiline peels ja laser koorimine. Samas teeme ettepaneku midagi loomulikumat, mugavam ja lihtsam kui kunagi varem. Siin me teile öelda, milline on parim kreem akne armid ja mida see sisaldab, et muud ravi ei ole.

Keegi komistas orgaaniliste seerum, mis on vahepeal õppinud ja on näidanud, et on suur potentsiaal. Ühend toodetud ühine pruun aed tigu on näidanud hämmastav taastav omadused ja on hakanud näitama üles teatud füüsiline akne kreemid. See seerum on osutunud äärmiselt tõhusaks uuritud teha eri ülikoolid ja dermatoloogia keskused.

Kuidas see toimib Kui otsite kõige õrnem viis vabaneda akne armid, proovige akne armi kreemid. Siiski tõhusust need tooted sõltub suuresti nende koostisosade kohta.

Koostisosade et suurendada kollageeni on oluline kõigi arm koor. Rooli mööda tooteid, mis sisaldavad kollageeni kollageeni molekulid on liiga suured, et tungida läbi naha. Teised olulised koostisosad, mis peaks ilmuma iga akne armi kreemi vase peptiide, C-vitamiini, ja võti aminohappeid.

No comments:

Post a Comment