Saturday 29 September 2012

Tigu seerum on suur liitlane

Tigu  how to clear up acne fast seerum ja kibuvits õli on kaks komponenti, mis aitab lahustada armkude ja tootmise edendamiseks terve nahaga. Tigu seerum on suur liitlane vastu armid, sest see sisaldab Keerulise koostisega koostöö ensüümid, peptiidid, ensüümid ja muud molekulid. See segu komponendid aitab eemaldada surnud naharakud, murdes neil maha võtta aminohappeid lihtsam kõrvaldamist.

Kibuvits õli sisaldab kõrge C-vitamiini, A-vitamiini ja olulisi rasvhappeid, mis võivad teha koostööd, et kõrvaldada armkude ja suurendada põlvkonna uus kude.

Kibuvits õli võib kasutada õli kujul või see võib leida erinevaid nahahooldustooted sealhulgas armi kreemid. Tigu seerum, teiselt poolt, võib saada ainult akne armi kreemi ja muud nahahooldustooted.

Akne Armide eemaldamine Valikud

Armide kreemid on üsna mõju akne armid, aga nad ei pruugi piisavalt kiiresti teie ootustele. Sel juhul, kui soovite kiirem viis vabaneda akne armid siis peate allutada ennast rohkem invasiivse ravi nagu Naha lihvimine, keemiline peels, ja kirurgia.

Naha lihvimine on palju nagu keemiline koorimine, välja arvatud asjaolu, et selle asemel, et kemikaalid, mida ta kasutab hõõrdumist kristallid eemaldada välimine nahk. On õrn ja karm Naha lihvimine ravile. Intensiivsuse iga ravi sõltub tüüpi kristalle kasutatakse.

Anesteesia ja valuvaigistite on vaja. Staapelkiudude on umbes 2 nädalat. Võib ka olla järjestikused istungjärgule, kui oma armid on sügav.

Keemiline peels eemaldada naha kihte kasutades erinevaid kemikaale. Koor te otsustate läbima võib ulatuda pindmine, keskmise või sügava sõltuvalt kemikaale kasutatakse. Kahju soovite ravida aitab kindlaks määrata, millised koor on teie jaoks parim.

Kui teil on raske akne armistumine, võib ta võtta rohkem kui ühe seansi ravi edukalt. Kui olete otsustanud esitada ennast keemiline koor, siis peaks olema teadlik, et see nõuab anesteesia, haava hooldus ja valuvaigistite samuti paar nädalat taastumist. Pärast nahk on paranenud, peate taotlema päikesekaitsetooteid või päikeseblokaator kreemiga.

Kui otsustate läbida kirurgilist sekkumist, siis pead otsustama vahel ekstsisioon ja nahaaluskoe lõikus. Ekstsisioon või Punch ekstsisioon kasutatakse jää vali armid samas nahaaluse lõikus või subcision enamasti kasutatakse jooksva armid või boxcar armid.

Helix aspersa Muller, kui see on ametlikult teada, toimib sügaval naha ning seetõttu on eriti efektiivne ja vähendada akne armid. See reguleerib tootmist fibroblastide dermis vältida liigse kollageeni ajal ravi, et ennetada ja vähendada hüpertroofiline ja keloid armid. Samuti suurendab rakkude side, mis võimaldab keha tunda ja murda kahjustatud naharakke. Lahustades mittetoimivate rakke saab lahti liigne armkude allapoole ja naha kontrollida ja vähendada hüpertroofiline armid, atroofiline armid, ja surnud kudedes. See jaotus rakke toodab aminohappeid ja teisi komponente, mis on võimeline taastama terve naha rakkudes. Lisaks Helix aspersa Muller tugevdab ekstratsellulaarse võlakirjade parandada naha tugevust, samuti stimuleerib glükoosaminoglükaani tootmist sügavalt niisutab ja säilitada terve naha ajal tervendavat protsessi. Selle omadused põletikuvastane, antioksüdant, ja anti-sügelema agent põhjustada arm tervendav kogemus on ohutu, lihtne ja tasuta ebamugavustunne, erinevalt teistest ebaloomulik või kirurgia võimalusi.

See uus koostisosa on andnud meile tasumata lahendus armi vähendamiseks ravi. On ütlematagi selge, et parim akne armid koor on üks, mis sisaldab Helix aspersa Muller, koostisosa näidanud, et taastada naha rakke ja lahusta liigne kude samuti kaitsta ja niisutab nahka.

Leia täiuslik akne armi toote looduslikke koostisosi. See akne armi ravi ületab muu ravi, sest see ei ole lihtsalt siluda armid, see ka niisutab, detoxifies ja jätab oma jume särav ja täiustatud.

Uuring 2: Selles uuringus Korea teadlased uurinud 60 inimest koos "mõõdukad" akne. Need inimesed said kas tavapärase ravi väikeses annuses ravi või vahelduv ravi (1 nädal välja iga kuu). Kuigi hulk inimesi õppis oli väike, seega peame neid tulemusi vähem tõsiselt kui suuremad uuringud, tulemused olid sarnased inimesed võtavad tavapäraste ja väikeses annuses ravi. Üks aasta pärast ravi katkestamist, 2 out of 16 inimest Konventsionaalselt ja 3 out of 17 inimest Väikese annuse grupis retsidiveerunud. Märkus: Inimesed katkendlik ravi ei ole õiglane pooltki nii hästi. Rohkem kui pooled neist patsientidest retsidiveerunud.

Mida ma võtan selle: Nagu tavaliselt, on vaja täiendavaid uuringuid sellel teemal. Kuid mida need teadlased näeme, kui keegi ei kannata raskekujulise akne, võivad nad välja tulla vähem Accutane, ja seega kannatavad väiksema sagedusega kõrvaltoimeid. Ma hoian sind kursis kui rohkem uuringuid sel teemal ilmnemisel. Nagu alati, palun pidage arutada oma isiklikke kogemusi Accutane kohta teadetetahvlid, et me saaksime jälgida koos oma eriti annuse ja tulemusi.

1 comment:

  1. D-ro Itua kuracas mian HIV, mi estis ARV-Konsumo dum 10 jaroj. mi estis en doloroj ĝis mi trovis D-ro Itua en blogs-ejo. Mi sendis al li informojn pri miaj detaloj pri mia VIH kaj mia loko, mi klarigis al li ĉion kaj li diris al mi, ke estas nenio timigita pri tio, ke li resanigos min , li donis al mi garantion, Li petas min pagi por eroj kotizoj do kiam mi kuracas mi montros dankemon mi faris kaj atestante pri liaj resanigaj herboj estas kio mi faros por la resto de vi tie havanta HIV kaj alia malsano povas vidi la bonan laboron de D-ro Itua. Mi ricevis sian herban medikamenton tra la servo de EMS Courier, kiu transdonis al mia poŝtoficejo ene de 5 labordaŭroj. D-ro Itua estas honesta viro kaj mi dankas lin pro sia bona laboro. li ankaŭ agnoskis lin kaj ripozon de miaj amikoj, ĝojas al mi, ke mi ne rajtas preni Pilolojn kaj ke tiu dika bello estas koŝmaro. Vi komprenos, kion mi parolas, se vi havas la saman problemon, kiun mi estis. Havante tiam ne nun tamen. Mi estas senpaga kaj sana Granda Danke al D-ro Itua Herba Centro. Mi ankaŭ havas sian kalendaron ke li ĵus sendis min, Li Kuracas ĉian tipan malsanon Kiel, Kancero, Herpero, Fibromalgia, Hiv, Hepatito B, Hepato / Reno Inflamatorio, Epilepsio, Infekteco, Fibropo, Diabeto, Dercumo, Kupro, Kaj #Anka? revenanta Eksan Amanton Reen .. Jen lia Kontakto .drituaherbalcenter @ gmail.com Aŭ Whats_app Number +2348149277967

    ReplyDelete