Sunday 16 September 2012

VARMISTA soveltamaan Ihon lääkitys-alueille

Ekseema ja dermatiitti ovat samanlaiset termit kuvaamaan kutiava ihottuma tulehtunut iho.
Oireet voivat vaihdella lievästä kutinaa ja punoitusta vakavia rakkuloita ja säröillä ihoa.
On olemassa monia erilaisia ​​ihosairauksia, jotka voidaan luokitella seuraavasti:
sijainti, ihottuma. Esimerkiksi, dermatiitti käsille, että voidaan nimitystä kuten "käsi-ihottuman"
ulkonäkö ihottuma. Esimerkiksi termi "diskoidin ekseema" kuvaa tyyppinen FO ekseema kanssa kolikon muotoinen vaurioita.
perimmäinen syy ihottuma. Esimerkiksi, allerginen kosketusihottuma johtuu ihon kanssa kosketuksiin joutuvien jotain, joka laukaisee allergisen reaktion.
Tyypit ekseema

Joitakin yleisimpiä muotoja ihottuman (ekseeman) ovat seuraavat:
Atooppinen ihottuma. Atooppinen ihottuma on yleisin muoto ekseema. Se kuvaa kuivan, herkän ihon liittyvät allergiat ja astma, joka on taipumus olla perinnöllinen. Se on yleistä vauvoilla ja pikkulapsilla, jotka voivat "kasvaa ulos siitä" by kouluiässä. Kohtalainen tai vaikea tapauksissa vaativat jatkuvaa hoitoa ja asianmukaista ihonhoitotuotteet estämään soihdut.
Asteatotic ihottumaa Tämä muoto ihottumaa johtuu kuiva iho, erityisesti sääret vanhusten. Tämä johtuu vähentää tali, luonnollisen öljyn iholle, joka normaalisti suojaa ja kosteuttaa ihoa.
Kosketusihottumaa. Kosketusihottuma on lokalisoitu ihon reaktio allergeenille tai ärsyttävä, aiheuttaen punoitusta, tulehdusta, ja kovaa kutinaa.
Dyshidrotic ihottumaa. Dyshidrotic ekseema, kutsutaan myös pompholyx tai vesicular käsi / jalka ihottumaa, aiheuttaa pieniä, voimakkaasti kutiava rakkuloita muodostua kämmenissä tai jalkapohjissa.
Nummular ihottumaa. Nummular ihottuma on tunnistettavissa kolikon muotoisia laikkuja ärtynyt iho, esiintyy joskus jälkeen iho loukkaantumisen tai hyönteisen purema.
Seborrooinen ihottuma. Seborrooinen ihottuma on joskus kutsuttu "kehto cap" vastasyntyneillä. Tämä ihottuma näyttää usein päänahassa, korvien takana, tai edessä ja on tunnistettavissa vahamainen, kellertävä, hilseilevä iholla.
Stasis dermatiitti näkyy niin punainen, ärtynyt iho sääret ja liittyy usein liikkeeseen ongelmia.
Ihottuma voi olla lyhytaikainen (akuutti) tai pitkäaikainen (krooninen). Akuutti ihotulehdus näkyy tavallisesti punainen ihottuma, joka voi olla rakkuloita tai turvoksissa. Kun ihottuma muuttuu krooniseksi, iho voi tulla paksuuntunut, karkea, ja tummempi kuin ympäröivä iho johtuu pitkäaikaisesta naarmuuntumista.

Tärkein hoito kuivalle iholle on laittaa veden takaisin siihen. Paras tapa saada vettä ihoon on lyhyesti liota kylpyamme tai suihku ja kosteuttaa välittömästi sen jälkeen.
Tehokkaan kosteusvoidetta useita kertoja päivässä parantaa ihon nesteytys ja este toiminto. Kosteusvoidetta olisi sovellettava kädet aina ne pestään tai kosketuksissa veden kanssa.
Tavoitteena uiminen ja kosteuttava on auttaa parantamaan ihon. Korjata ihoa, on tarpeen vähentää veden menetystä.
Voit hyötyä uiminen ja kosteuttava yöllä juuri ennen nukkumaanmenoa. Olet todennäköisesti edelleen kuivua tai ärsyttää ihoa nukkuessasi, jotta vesi voidaan clearing acne fast tarkemmin imeytyä ihoon.
Jos sinulla on käsi-ihottuma, saatat hyötyä liotus kädet vedessä soveltamalla kosteusvoide (mieluiten voide) ja mahdolliset presc, ja laittaa puhdasta puuvillaa käsineet ennen nukkumaanmenoa.
Tuuli, alhainen kosteus, kylmä lämpötila, liiallinen pesu ilman käyttöä kosteusvoiteita, ja käyttää kovia, kuivaus saippuat voivat kaikki aiheuttaa ihon kuivumista ja pahentaa ihottumaa.
Ihon perushoitoa voi voimistaa reseptilääkkeiden, ja se voi estää tai minimoida vakavuus ekseema uusiutumisen.
Mitkä ovat perusteet Kylvetys & Kosteuttava?

Ainakin yhden kylpyamme tai suihku PÄIVÄSSÄ. Käyttää lämmintä, ei kuumaa, vedellä vähintään 10-15 minuuttia. Vältä hankaamalla ihoa pesulappu.
KÄYTÄ Gentle Cleansing Bar tai WASH, ei saippuaa. Aikana vakava flare, voit valita rajoittaa puhdistusaineiden voitaisiin välttää ärsytystä.
Vaikka teidän iho on vielä WET (kolmen minuutin kylvyssä tai suihkussa), sovella mitään erityisiä iho lääkitys määrätty sinulle ja sitten liberaalisti soveltaa kosteusvoidetta. Tämä sinetöidä veteen ja iho vähemmän kuiva ja kutiseva.
VARMISTA soveltamaan Ihon lääkitys-alueille ekseema ENNEN kosteuttava. Yleisin ihon lääkkeitä käytetään ihotulehdusta ovat reseptiä ja käsikauppalääkkeitä ajankohtaisista steroideja tai reseptiä ajankohtainen immunomodulaattorit (TIMS). Muista käyttää näitä lääkkeitä ohjeiden mukaan. Muista, että TIMS voivat pistää jos sovelletaan kostealle iholle, joten levitä ohut takki tuhoalueille vain.
BE Pane kosteusvoide KAIKKI ihoalueelle, onko se tai ei ole lääkehoitoa. Erityiset occlusives tai kosteusvoiteita voidaan yksilöllisesti suositella sinulle.
Kosteusvoiteita ovat saatavilla monissa muodoissa. Voiteet ja voiteet ovat enemmän hyötyä kuin voiteet. Vaseliini on hyvä okklusiivinen valmiste sinetöidä vedessä, mutta koska se ei sisällä vettä se toimii parhaiten, kun soaking kylvyn.

No comments:

Post a Comment