Saturday 29 September 2012

Denne nye ingrediens clearing acne

Helix Aspersa Muller, som det formelt er kendt, virker dybt inde i huden, hvorfor det er særlig effektive til behandling og reduktion af acne ar. Det regulerer produktionen af ​​fibroblaster i dermis at undgå for stor kollagen under heling for at forebygge og reducere hypertrofe og keloide ar. Det øger også celle kommunikation at gøre det muligt for kroppen at genkende og nedbryde beskadigede hudceller. Den opløsning af dysfunktionelle celler slipper af overskydende arvæv over og under hudens overflade for at kontrollere og reducere hypertrofiske ar, atrofisk ar og nekrotisk væv. Denne opdeling af celler producerer aminosyrer og andre komponenter som er i stand til at regenerere sunde hudceller. Derudover Helix aspersa Muller styrker ekstracellulære obligationer forbedre hudens styrke, samt stimulerer glycosaminoglycan produktion til dybt fugter og opretholde en sund hud under helingsprocessen. Dets egenskaber som et anti-inflammatorisk, antioxidant og anti-kløe agent forårsage arheling oplevelse at være sikker, enkel og uden ubehag, i modsætning til andre unaturlige eller kirurgiske muligheder.

Denne nye ingrediens clearing acne fast har givet os en enestående løsning til ar reduktion behandling. Det siger sig selv, at den bedste acne ar creme er en, der indeholder helix aspersa Muller, ingrediensen vist at genoprette hudens celler og opløse overskydende væv samt beskytte og fugte huden.

Find en perfekt acne ar produkt med naturlige ingredienser. Denne acne ar behandling går ud over andre behandlinger, da det ikke bare udjævne ar, men også fugter, afgifter og efterlader din teint lyse og forbedret.

Undersøgelse 2: I denne undersøgelse studerede koreanske forskere 60 personer med "moderat" acne. Disse mennesker fik enten konventionel behandling, lav-dosis behandling, eller intermitterende behandling (1 uge ud i hver måned). Selv om mængden af ​​de undersøgte personer var lille, og derfor er vi nødt til at tage disse resultater mindre alvorligt end større undersøgelser, resultaterne var ens mellem mennesker, der tager konventionel og lav-dosis behandling. Et år efter behandlingen blev afbrudt, 2 ud af 16 mennesker i den konventionelle gruppe og 3 ud af 17 mennesker i lav-dosis recidiverende gruppe. Bemærk: Folk på intermitterende behandling ikke retfærdig nær så godt. Mere end halvdelen af ​​disse patienter med tilbagefald.

Hvad jeg tage fra denne: Som sædvanlig er behov for mere forskning om dette emne. Men fra hvad disse forskere ser, så længe nogen ikke lider med svær akne, kan de være i stand til at slippe af sted med mindre Accutane, og dermed lide lavere forekomst af bivirkninger. Jeg vil holde jer opdateret som mere forskning om dette emne kommer til lys. Som altid, skal du holde diskutere dine egne personlige erfaringer med Accutane på opslagstavle, så vi kan følge med netop din dosering og resultater.

No comments:

Post a Comment