Sunday 16 September 2012

Tage mindst en bad eller brusebad per dag

Eksem og dermatitis er lignende udtryk, der anvendes til at beskrive et kløende udslæt med betændt hud.
Symptomerne kan variere i sværhedsgrad fra mild kløe og rødme til svær blæredannelse og revnet hud.
Der er mange typer af dermatoser, der kan kategoriseres således:
placeringen af ​​udslæt. For eksempel dermatitis på hænder, der kan betegnes som f.eks "håndeksem"
udseendet af udslæt. For eksempel udtrykket "discoid eksem" beskriver en type fo eksem med mønt-formet læsioner.
den underliggende årsag til udslæt. For eksempel er allergisk kontaktdermatitis grund af huden kommer i kontakt med noget, der udløser en allergisk reaktion.
Typer af eksem

Nogle af de mest almindelige former for dermatitis (eksem) omfatter følgende:
Atopisk dermatitis. Atopisk dermatitis er den mest almindelige form for eksem. Den beskriver den tør, sart hud forbundet med allergi og astma har tendens til at være nedarvet. Det er almindeligt hos spædbørn og småbørn, der kan "vokse ud af det" af skolealderen. Moderat til svære tilfælde kræver løbende behandling og passende hudpleje for at forebygge opblussen.
Asteatotic dermatitis Denne form for dermatitis er forårsaget af tør hud, især på den nedre ben hos ældre mennesker. Dette skyldes en reduktion af sebum, den naturlige olie i huden, der normalt beskytter og fugter huden.
Kontakt dermatitis. Kontaktdermatitis er en lokaliseret hudreaktion på et allergen eller lokalirriterende, der forårsager rødme, inflammation og intens kløe.
Dyshidrotic dermatitis. Dyshidrotic eksem, også kaldet pompholyx eller vesikulær hånd / fod dermatitis, forårsager små, intenst kløende blærer at dannes på håndfladerne eller fodsålerne.
Nummular dermatitis. Nummulat eksem Fastest way to cure Acne kan identificeres ved mønt-formet patches af irriteret hud, som forekommer undertiden efter en hud skade eller insektbid.
Seborrheic dermatitis. Seborrheic dermatitis er undertiden kaldes "vugge cap" hos nyfødte. Dette udslæt ofte vises på hovedbunden, bag ørerne, eller i ansigtet og kan identificeres ved voksagtig, gullige, skællende pletter på huden.
Stasis dermatitis viser sig som rød, irriteret hud på den nedre ben og er ofte forbundet med kredsløbsproblemer.
Dermatitis kan være kort sigt (akut) eller langvarig (kronisk). Akut dermatitis vises normalt som et rødt udslæt, som kan være blæret eller hævede. Når dermatitis bliver kronisk, kan huden blive fortykket, ru, og mørkere end den omgivende hud på grund af langvarig ridser.

Den vigtigste behandling for tør hud er at sætte vand tilbage i det. Den bedste måde at få vand ind i din hud er til kortvarigt at suge i et bad eller brusebad og til moisturize umiddelbart derefter.
Anvendelse af en effektiv fugtighedscreme flere gange om dagen forbedrer hudens hydratisering og barrierefunktion. Fugtighedscreme bør anvendes på hænderne hver gang, de vaskes eller i kontakt med vand.
Målet med badning og fugtgivende er at hjælpe med at helbrede huden. At reparere huden, er det nødvendigt at mindske vandtab.
Du kan drage fordel af badning og fugtgivende natten lige før sengetid. Du er usandsynligt, at yderligere tørre ud eller irritere din hud, mens du sover, så vandet kan mere grundigt absorberet i huden.
Hvis du har håndeksem, kan du drage fordel af iblødsætning dine hænder i vand, anvende en fugtighedscreme (helst en salve) og enhver presc, og sat på rene bomuldshandsker før de går på vågeblus.
Vind, lav luftfugtighed, kold temperatur, overdreven vask uden brug af fugtighedscreme, og brug af barske, tørring sæber kan alle forårsage how to clear acne tør hud og forværre eksem.
Grundlæggende hudpleje kan øge virkningen af ​​receptpligtig medicin, og det kan forhindre eller minimere sværhedsgraden af ​​eksem tilbagefald.
Hvad er det grundlæggende i Bad & Moisturizing?

Tage mindst en bad eller brusebad per dag. Brug varm, ikke varmt, vand i mindst 10 til 15 minutter. Undgå at skrubbe din hud med en vaskeklud.
BRUG en blid udrensning bar eller WASH, ingen sæbe. Under en alvorlig flare, kan du vælge at begrænse brugen af ​​rensemidler til at undgå eventuel irritation.
Mens din hud stadig er våd (inden for tre minutter at tage et bad eller brusebad), gælder særlige hud medicin ordineret til dig og derefter liberalt anvende en fugtighedscreme. Dette vil tætne i vandet og gøre huden mindre tør og kløende.
SØRG vil anvende specielle HUD medicin til berørte områder med eksem FØR fugtgivende. De mest almindelige hud medicin anvendes til behandling betændelse i huden er receptpligtige og ikke-receptpligtige topikale steroider eller receptpligtig aktuelle immunmodulatorer (TIMS). Vær sikker på at bruge disse medikamenter som anvist. Husk, at TIMS kan stikke hvis den anvendes på våd hud, så anvende et tyndt lag til de ramte områder kun.
Sørg for at anvende fugtighedscreme på alle områder af din hud, om det har eller ikke er blevet behandlet med medicin. Specifikke occlusives eller fugtighedscreme kan være individuelt anbefales til dig.
Fugtighedscreme er tilgængelig i mange former. Cremer og salver er mere fordelagtig end lotion. Vaseline er en god okklusiv præparat til forsegling i vandet, men da den ikke indeholder noget vand, det virker bedst efter en soaking bad.

No comments:

Post a Comment