Saturday 29 September 2012

Acne kunnen vergelijkbare

Onderzoekers hebben twee studies gepubliceerd in de afgelopen get rid of acne fast twee jaar een poging om in te schatten of mensen met een milde tot matige acne kunnen vergelijkbare lange termijn remissie van acne bereiken met lagere doseringen van Accutane, en daarmee ook de soortgelijke succes met lagere bijwerkingen.

Studie 1: Italiaanse onderzoekers keken naar 150 mensen met "milde tot matige acne," hoewel de meeste van hen (114) werden beschouwd als de gemiddelde persoon alleen ontvangen ongeveer 3/4 van het bedrag van Accutane die normaal wordt voorgeschreven "matig.". Na twee jaar, hadden slechts 13 mensen vielen terug, wat neerkomt op 9,35%, een zeer goede terugval cijfer, zelfs in vergelijking met hoge doses van Accutane over de gehele bevolking. Let op: Na hun Accutane natuurlijk de mensen in deze studie werden vervolgens op 1 volledig jaar van actuele adapaleen therapie die enigszins verwart de resultaten van de studie.

Acne littekens ontstaan ​​wanneer vlekken ontstoken raken of niet goed te genezen. Ze komen veel voor, maar je moet weten dat er voorzorgsmaatregelen die u kunt nemen om acne littekens en behandelingen beschikbaar die aanzienlijk kunnen verminderen hun uiterlijk voorkomen.

Soorten van acne littekens

Er zijn vele soorten van acne littekens. De grootste categorieën worden genoemd atrofische of hypertrofische verwijzing naar weefselverlies of overtollige weefsel respectievelijk. Atrofische littekens komen vaker voor en zijn onder andere gepigmenteerde littekens, ijspriem littekens, walsen littekens, en boxcar littekens. Een van de meest voorkomende zijn ijspriem littekens die worden gekenmerkt door diepe smalle kuilen. Rolling littekens creëren van een golf zoals verschijning op het oppervlak van de huid als gevolg van hun brede en ondiepe karakter. Boxcar littekens hebben hoekige, goed gedefinieerde randen en meestal van invloed op de wangen of tempels. Hypertrofische littekens ontstaan ​​als gevolg van overtollige collageen tijdens het proces van wondgenezing. Ze zijn dik verhoogde littekens die blijven binnen de grenzen van de wond. Keloïde littekens technisch een soort hypertrofische, maar ze verschillen in het feit dat ze geleidelijk groeien buiten de oorspronkelijke wond. Acne littekens zijn anders dan normale littekens die ontstaan ​​tijdens de wondgenezing, omdat zij gebonden zijn naar beneden en depressief in onze huid. Acne wonden ontstaan ​​door ontsteking in de dermis waardoor het litteken om binnen de huid, in plaats van op het oppervlak. Hierdoor acne littekens moeilijker te verbeteren.

Natuurlijke Acne Scar Treatment

Er zijn vele methoden voor het verminderen van acne littekens en hun uiterlijk. Dit zijn dermabrasie, chemische peelings en laser resurfacing. Wij stellen echter iets meer natuurlijke, comfortabeler en makkelijker dan ooit. Hier zullen we u vertellen over de beste crème voor acne littekens en wat het bevat, dat andere behandelingen niet doen.

Iemand struikelde op een organische serum dat sinds is onderzocht en heeft aangetoond dat een groot potentieel te hebben. Een chemische verbinding die door de gemeenschappelijke bruine tuinslak heeft aangetoond verbazingwekkende regeneratieve eigenschappen en is begonnen te zien zijn in bepaalde natuurlijke acne crèmes. Dit serum bleek te zijn zeer effectief in het onderzochte gedaan door verschillende Universiteiten en Dermatology Centers.

No comments:

Post a Comment