Saturday 29 September 2012

Als u ernstige acne littekens

Als u ernstige acne littekens, kan het meer dan een clear acne fast  sessie te nemen om de behandeling met succes. Als je hebt besloten om jezelf te onderwerpen aan een chemische peeling, dan moet je ervan bewust zijn dat het zal anesthesie, wondverzorging, en pijn medicatie, alsook een paar weken van herstel nodig hebben. Nadat uw huid genezen is, moet u toepassen van een zonnebrandcrème of sunblock lotion.

Als u besluit om een ​​chirurgische ingreep te ondergaan dan zul je moeten beslissen tussen excisie en subcutane incisie. Excisie of punch excisie wordt gebruikt voor ijspriem littekens, terwijl subcutane incisie of Subcision wordt meestal gebruikt om rollen littekens of boxcar littekens te behandelen.

Helix aspersa Muller, zoals het officieel bekend is, werkt diep in de huid waardoor het bijzonder effectief bij de behandeling en het verminderen van acne littekens. Het regelt de productie van fibroblasten in de dermis overtollige collageen tijdens de genezing te vermijden ter voorkoming en vermindering van hypertrofische littekens en keloid. Het verhoogt ook de cel communicatie voor het lichaam in staat te stellen te herkennen en af ​​te breken beschadigde huidcellen. Het oplossen van dysfunctionele cellen krijgt ontdoen van overtollig littekenweefsel boven en onder het huidoppervlak te beheersen en te verminderen hypertrofische littekens, atrofische littekens, en necrotisch weefsel. Deze uitsplitsing van de cellen produceert aminozuren en andere componenten die in staat zijn om gezonde huidcellen te regenereren. Bovendien, Helix aspersa Muller versterkt extracellulaire obligaties verbeteren van de huid kracht, maar ook stimuleert glycosaminoglycaan productie tot diep hydrateren en een gezonde huid te behouden tijdens het genezingsproces. De eigenschappen als een anti-inflammatoire, anti-oxidant en anti-jeuk middel veroorzaakt het litteken genezing ervaring om veilig, eenvoudig en vrij van ongemak, in tegenstelling tot andere onnatuurlijke of chirurgische opties.

Deze nieuwe ingrediënt heeft ons een uitstekende oplossing voor het litteken reductie behandeling. Het spreekt vanzelf dat de beste acne littekens crème is een die Helix aspersa Muller, het ingrediënt aangetoond huidcellen herstellen en overtollige weefsel lossen en beschermen en hydrateren de huid bevat.

Zoek een perfect acne litteken product met natuurlijke ingrediënten. Deze acne litteken behandeling gaat verder dan andere behandelingen, omdat hij niet alleen glad uit littekens, maar ook hydrateert, ontgift en laat uw teint helder en verbeterde.

Studie 2: In deze studie, Koreaanse onderzoekers 60 mensen onderzocht met "gematigd" acne. Deze mensen kregen ofwel een conventionele behandeling, lage dosis behandeling, of intermitterende behandeling (1 week uit van elke maand). Hoewel de hoeveelheid onderzochte mensen was klein, en dus moeten we deze resultaten minder serieus nemen dan grotere studies, resultaten waren vergelijkbaar tussen mensen die conventionele en een lage dosis behandeling. Een jaar na de therapie werd gestaakt, 2 van de 16 personen in de conventionele groep en 3 van de 17 mensen in de recidiverende lage dosis groep. Opmerking: Mensen op intermitterende therapie niet eerlijk bijna net zo goed. Meer dan de helft van deze patiënten een recidief.

Wat ik uit dit: Zoals gebruikelijk, is meer onderzoek nodig over dit onderwerp. Maar van wat deze onderzoekers zien, zolang iemand niet lijdt aan ernstige acne, kunnen zij in staat om weg te komen met minder Accutane, en dus lijden lagere incidentie van bijwerkingen. Ik hou jullie op de hoogte als er meer onderzoek over dit onderwerp aan het licht komt. Zoals altijd, houd het bespreken van uw eigen persoonlijke ervaringen met Accutane op de messageboards, zodat we kunnen volgen samen met uw specifieke dosering en resultaten.

No comments:

Post a Comment