Sunday 9 December 2012


Kosa ekstenzije su veliki what makes your hair grow faster and longer samopoštovanje fan, jer oni daju ženama priliku da se dugo izgled kose stilu, bez čekanja"
Guinevere Werr

Menadžer, Spa Istok banka Club, Chicago, Ill

Neke žene su zabrinuti ili ste čuli da je kosa ekstenzije mogu prouzročiti štete na njihove prirodne kose, ili čak i gubitak kose. Guinevere Werr, menadžer Spa na istočnoj obali klub u Chicagu, Ill, kaže metoda fuzija aplikacija Sickler koristi od So.Cap., Talijanska tvrtka, ne stvara nikakvu štetu na prirodne dlake jer se primjenjuje ¼ "od vlasište, a ne izravno na kožu. Werr pomoć Sickler s primjenom smeđe kose ekstenzije s nekim svijetlim proširenja na njezine sestre 'kosu. Ona dodaje da su Sicklers kosa ekstenzija klijenti izgubili gotovo nema ekstenzija i imali vrlo malo održavanja pitanja.

Dakle, gdje početi, ako ste mislili na dobivanje kose ekstenzije? Morate istraživati ​​različite vrste kose koji se koriste za ekstenzija, različitih tipova privitaka metoda, frizeri obrazovanja i osposobljavanja, bilo kakvog rasporedi i naravno cijene.

No comments:

Post a Comment