Sunday 9 December 2012

Ja razumijem da ti i Mark prethodno


Glenn Kinsey what makes your hair grow faster and longer Mark Glenn kose pojašnjenje je pridružio nam se još danas za kratko pitanje i odgovor sjednice o njihovim nastavcima vlakana kose.

Dobrodošli Glenn i hvala vam što ste nam se pridružio danas! Imamo nekoliko pitanja za vas o vašim divnim ekstenzija.

Pitanje: Ja razumijem da ti i Mark prethodno su radili s ljudske kose ekstenzije. Zašto ste išli na sintetičkih vlakana ekstenzije?
Odgovor: Nekoliko razloga:

1. Težina - ljudska kosa je dvostruko težina vlakana i stoga se osjeća "teška" na glavi - u svom najgorem, to povećana težina i stres na kosu mogu izazvati "vlak alopecija". Osim toga, ljudska kosa je porozna - to upija vodu - što može značajno povećati težinu kada je mokro.

2. Zaplet - ljudska kosa ima tendenciju da "mat" i "zaplet" - to je zato jer je površina od ljudske kose ima malo "prečke" na njega, koji izgledaju poput crijepova pod mikroskopom. Budući da je ovo "stranac" kosa ne bude uvjetovan prirodnim uljima koja uvjeta svoju kosu, te "bodlje" imaju tendenciju da "stick out" i zaplet s druge dlake na glavi. Prema tome, to ne treba koristiti vrlo intenzivne uređaja kako bi se kosa u dobrom stanju. Vlakna, međutim, ima glatku površinu i stoga je manje vjerojatno da zaplet.

3. Ljepilo - ljudske kose ekstenzije su obično primjenjuje s ljepilom i uklonjen sa acetonom - recept za štetu, a rezultati koje smo redovito vidjeti u našem studiju. Naša metoda ne koristiti nikakve kemikalije.

No comments:

Post a Comment