Wednesday 25 July 2012

vitamine E afbeelding door Margaret

Foto's verschaft vitamine E afbeelding door Margaret M Stewart van Fotolia.com
Vitamine E speelt een belangrijke rol in het lichaam, de verdediging van je cellen tegen vrije radicalen en helpen bij de productie van rode bloedcellen. Hoewel er geen bewijs is op het moment van publicatie, wordt onderzoek gedaan naar de rol van vitamine E speelt bij de preventie van hart-en vaatziekten, kanker en beroerte. Als all-round heilzame vitamine is vitamine E lang in verband gebracht met huidverzorging. Het is de markt gebracht als een remedie voor acne, maar er kunnen grenzen aan de doeltreffendheid ervan.
Mondeling
Studies hebben gesuggereerd dat orale vitamine E supplementen kan helpen acne te verlichten, maar niet de manier waarop je zou denken. Een studie uit 2006 in "Klinische en Experimentele Dermatologie" getest het bloed van 100 acne-patiënten en vond dat ze lage niveaus van zowel vitamine A en vitamine E had - in feite, hoe lager de vitamine A-niveau, hoe slechter de acne. Suppletie met beide vitaminen een verbetering van de acne, dus het kan verondersteld worden dat een vitamine E-deficiëntie kan een rol spelen in de ontwikkeling van acne. Een aanvulling zou verlichten het tekort, het verwijderen van de voorwaarde dat kon de acne te bloeien. Het is niet bekend, maar indien hetzelfde resultaat zou worden gehouden in afwezigheid van de vitamine A supplement.
Dark Spots Gone - 14 Dagen Ja, het is mogelijk met Meladerm! Lichter donkere vlekken op de huid snel. CivantSkinCare.com / Dark-Spots
Gesponsorde links
Actueel
Vitamine E is vaak een ingrediënt in lotions en hydraterende zeep. De anti-oxiderende eigenschappen kan helpen beschermen tegen beschadiging door de zon en rimpels, maar er is geen bewijs dat het helpt te verlichten acne. In feite, omdat vitamine E is een olie, kan een lokale toepassing op acne-gevoelige huid eigenlijk nog erger. Topische vitamine E is doorgaans gereserveerd voor mensen met een zeer droge huid.
Dosering
Volgens MedlinePlus, volwassenen moeten ongeveer 15 mg vitamine E per dag. Dit is geen geval van "meer is beter", omdat zeer hoge doses - ongeveer 20 keer de aanbevolen hoeveelheid - kan het verhogen van uw risico op overlijden. Dosering varieert Vitamin E for Acne van persoon tot persoon, en kan groter zijn voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Children's doseringen zijn afhankelijk van leeftijd, en mannen kan het nodig zijn iets meer dan vrouwen. Raadpleeg uw arts voor een dosis die speciaal is afgestemd op u.
Foods
In plaats van te vertrouwen op een toeslag, uw dieet uit te breiden naar voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine E. Gelukkig zijn, vitamine E voedingsmiddelen zijn een onderdeel van een algehele gezonde voeding, zodat u de vruchten plukken van een breed scala aan voedingsstoffen. Groene bladgroenten en asperges bevatten vitamine E, net als noten, zaden en tarwekiemen - te vinden in volkoren brood. Olijven en olijfolie zijn hart-gezonde vetten die vitamine E bevatten, en plantaardige oliën verstrekt het deze in een minder duur alternatief.

No comments:

Post a Comment