Wednesday 25 July 2012

Cleat Acne Fast Right Now

Hoewel acne niet leiden tot een levensbedreigende problemen, kan dit leiden tot littekens en pigmentatie. Acne wordt gekenmerkt door uitbarstingen, vooral in de bekende vorm die acne vulgaris. Acne vulgaris is inclusief whiteheads, mee-eters, puisten, pukkels en cysten en knobbeltjes. Het misschien wel, misschien niet gepaard gaan met ontsteking en pijn. Meestal, acne optreedt op plaatsen waar meerdere talgklieren hebben, zoals het gezicht, borst, nek en rug.

Hormonale onevenwichtigheden spelen een vitale rol in acne uitbraken. Talgklieren in haarfollikels raken als gevolg van een teveel aan talg verstopt. Dergelijke gebieden besmet raken en dit uiteindelijk leidt tot zwelling en de vorming van pus. Acne moet worden behandeld in de tijd om de pigmentatie en littekens te voorkomen. Er zijn een breed scala van producten die beweren dat ze zich te ontdoen van acne zeer snel. Er zijn echter slechts bepaalde die werkelijk effectief te zijn. Hieronder staan ​​enkele tips over hoe om acne vulgaris snel te genezen.

Hier zijn enkele tips over hoe je Acne Vulgaris snel op een natuurlijke manier te genezen:
Rekening goede verzorging van de huid kan de eerste oplossing voor uw acne problemen zijn. U moet de behandeling van acne - aangedane huid met behulp van zeep die bedoeld zijn om de behandeling van acne. Reinig de acne - getroffen gebied eenmaal 's ochtends en een keer voor het slapen gaan' s nachts. Was je gezicht met gewoon water gedurende de dag minimaal 3 - 4 keer. Gebruik een handdoek om dep je gezicht droog.

Verhoog uw waterverbruik. Op deze manier houdt de huid vrij van acne. Zorg ervoor dat uw dagelijkse voeding voldoende verse groenten en fruit bevat. Niet genieten van gefrituurd voedsel. Integratie van zink in uw dieet helpt ook om je huid vrij van acne.

Zich te onthouden van het aanraken van de puistjes op je gezicht met vuile handen. Dit verergert de bacteriële infectie en in sommige gevallen kan zelfs de oorzaak van. Laat je acne vanzelf genezen. Voor zover mogelijk, probeer je handen weg te houden. Was je haar regelmatig op en houden het olie - gratis ook tot een beperking acne.

Als uw huid gevoelig is voor acne, voorkomen dat de make up die is olie - gebaseerd. Dit verergert alleen de huid en veroorzaakt acne om sneller te ontwikkelen. Als uw acne break - outs zijn niet erg ernstig en frequent, kunt u kiezen voor water - op basis van make-up producten.

Neem een ​​gelijke hoeveelheid warm water en citroensap. Meng dit goed en drink het elke ochtend.

Rose water goed gemengd met citroensap worden toegepast op de huid. Dit helpt om zich te ontdoen van acne.

Enkele andere natuurlijke ingrediënten die helpen om zich te ontdoen van acne zijn aloë vera gel, munt sap, de pulp van verse, rijpe tomaten, enz.

Baking soda is een ander ingrediënt dat is zeer effectief als het gaat om de behandeling van acne. Maak een pasta met de consistentie van tandpasta met 1 kopje zuiveringszout, gemengd met 3 eetlepels zout. Meng de baking soda en zout goed en water gebruiken om de pasta te maken. Na het aanbrengen van deze pasta op de acne - getroffen gebieden, spoel het uit na een paar minuten.

Met behulp van eiwitten voor de behandeling van acne helpt ook. Eiwitten moet worden toegepast op de gebieden van de huid met acne en verliet 's nachts. De volgende ochtend, was je gezicht met water.

Azelex crème is een zeer effectief geneesmiddel dat behoort tot het dicarbonzuur klasse van geneesmiddelen. Het helpt acne te vernietigen - veroorzakende bacteriën. Het toepassen van deze medicinale crème helpt de poriën te blijven vrij van vuil en bacteriën.

No comments:

Post a Comment