Tuesday 20 November 2012

Overvej at rådføre sig med din læge om eventuelle


Hvis du ikke forstår alle fabrikantens how to make your hair grow faster and longer in a week advarsler eller ansvarsfraskrivelser, eller andre oplysninger, der følger med et hår restaurering produkt, så ring til producentens oplysninger om de oplysninger, de udgiver. Brug af e-mail og anmoder om et svar via e-mail kan tage længere tid, men kan give dig beskyttelse i form af skriftlige krav, du stole på.

Overvej at rådføre sig med din læge om eventuelle hår restaurering produkter eller andre tilgange, du overvejer at prøve. Læge input kan hjælpe skitsere yderligere bekymring for, at du måske ikke har været opmærksom på, når du overvejer et bestemt produkt. Hvis du mener, at et produkt bruger falsk reklame, kan du skrive en klage til FDA og producenten.

Afgør, om dit utilfredshed med et hår udskiftning produkt er baseret på det faktum, at det ikke virkede, eller om du tror det gjorde din situation værre i form af indvirkningen på dit hår eller andre aspekter af dit helbred. Hvis din helbredstilstand er forværret, så har du lidt skade fra produkt, der vil berettige rådføre sig med en advokat. Hvis du er utilfreds med de resultater, du har opnået med et produkt, du kan søge en refusion ved at kontakte produktets fabrikant. Hårprodukter tendens til at være dyre, især dem til formål at støtte hårvækst.

No comments:

Post a Comment